Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minulost, přítomnost, budoucnost (podle Kryona)

8. 5. 2010

Drahý Kryone, pokud je všechno TEĎ - minulost, přítomnost, budoucnost - je tedy vůbec možné, třeba v jiné dimenzi (nevím, jestli je to to správné slovo) změnit minulost? Možná ne pro nás (v tomto životě), ale například pro Zemi?

 

Drahý, zeptal ses "otázku všech otázek". Krátká odpověď je ANO ... pro oboje, tebe i zemi. Už nějaký čas učíme tuto ne-lineární, interdimenzionální informaci. Není možné, abyste to plně chápali, protože si jen myslíte, že rozumíte jak čas a realita pracuje. Cítíte, že minulost je pryč a budoucnost je neznámá. Nerozumíte, že jsou spolu dohromady jako jedno a jsou variabilní... všechny.

 

Najednou vaše věda vznáší otázku: "Jestliže tu není Člověk jako pozoroval něčeho, stane se to vůbec?" Je to ten druh otázky, který býval součástí ezoterických sedánků ... ne skutečnou otázkou. Ale realita fyziky proniká k nejlepším myslitelům, které máte na planetě a ty otázky se stávají skutečnými a důležitými.

 

Mohla by být vaše Lidská realita proměnlivá, ovlivňující všechno co vidíte a děláte?

Mohl by být váš čas variabilní, ovlivněný tím, co děláte a vidíte?

Odpověď byla vždy Ano.

Pochopení tohoto je téměř nemožné, když jste ve vašem lineárním 4D světě.

 

Představte si kruh reality. Chodíte v kruhu. Minulost je kde jste už byli, ale i budoucnost je také, kde jste šli předtím (v tom kruhu). Přestože budoucnost před tebou není známa (ve 4D), potenciály toho, co uděláš jsou na tvé stopě, protože jsi tudy již šel a tvoje energie tam stále je, modulujíce a ovlivňujíce to, co by se "mohlo stát". Navíc, pokud se zastavíš a rozhodneš se jít obráceně (v protisměru) - což je velmi možné v čase TEĎ - potenciály modifikují to, kde jsi právě šel /zdánlivý opak toho, co jsme právě řekli/. Dvojznačnosti a hlavolamy existují současně, pokud se na to díváte v lineárním čase. Nicméně v čase TEĎ bude jednoduše zakoušena další realita.

 

Vězte toto: Co děláte teď a rozhodnutí, která jste učinili v nedaleké minulosti už ovlivnily budoucnost země. Aby to bylo možné, změnila se i minulost. Ne v učebnicích historie, ale v energii toho, co je zdánlivě přítomné a uděláno. Co to pro vás znamenalo a k čemu to vedlo? V jedné realitě to vedlo k Armagedonu /r.2000/. Ve vaší přítomné realitě to vede k řešení! A teď mi řekněte ... co se změnilo? Odpověď? Všechno přítomnost, minulost a budoucnost. Vzpoměňte si na to, až si zase řeknete "minulost je minulost".

 

 

přeložila Satu

 Zdroj: www.cestydusi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář