Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti světů Chesed

8. 12. 2007

Rod Panstev -  bytosti světů Chesed

ObrazekPanstva jsou považována za rod, starající se o vůdcovské pozice i vlastnosti vůdců.Jejích světy jsou však spíše typické pro svoji dobrotu a milost- takže to spíš znamená “ milostivá dobrota“ a ne každý Cheseďan musí být králem, zato však zodpovědnost je mezi nimi zřejmě kralujícím slovem. Darují vám spoustu rozličných malých zázraků, takže budete ze všeho nejvíc především jedineční.Ale krom ostatního vám také věnují schopnost správně rozhodovat,at již jste v nějaké odpovědné pozici anebo ne, zodpovědnost za sebe i ostatní a svěžest mládí podporující vaše zdraví.

23. - 27. července

anděl Nith-Haiah

... vám přináší moudrost, toleranci a studijní úspěch. Vnáší mír do duše a rozvahu do složitých rozhodnutí. Nith-Haiah umí také pootevřít dveře do světa okultních věd a metafyziky. Ale pozor - tato cesta je jen pro silné a pozitivně zaměřené osobnosti. Nesmíte svých znalostí nikdy zneužít k manipulaci s ostatními. Vyvarujte se touhy po moci a raději se nepouštějte do experimentů s neznámými silami.
démon Glasaya-Labolas
... je černý anděl jak má být. Váš zájem o esoterické vědy vás totiž může zavést až k alchymii, černé magii, zaklínání duchů, věštění, uhranutí, různým rituálům - tam je váš démon doma. Pokud těmto věcem propadnete, hrozí vám ztráta duševní rovnováhy a zdravého rozumu. Takže - je-li vaším koníčkem tajemno, buďte opatrní.

28. července - 1. srpna

anděl Haaiah

... miluje obtížné úkoly - například složitá obchodní nebo soudní jednání. Budete-li odvážní a čestní, daruje vám schopnost intuice, úspěch a vítězství. S jeho pomocí můžete potkat někoho, kdo váš život naplní.
démon Bimé
... má s vámi trampoty. Jeho andělský protivník je totiž velmi mocný, a tak se Bimé uchyluje k prosté, ale účinné zbrani. Nejdřív vašemu andělovi strážnému ze všech sil pomáhá. A když dosáhnete opravdu velkého úspěchu, nafoukne vás pýchou, která, jak víme předchází pád.

2. - 6. srpna

anděl Yerathel

... vám daruje smysl pro spravedlnost a právo. Díky jemu si zachováte rozvahu a klid a žádný provokatér vás nevyvede z míry. Pokud se budete snažit, váš hodný průvodce vás obdaří schopností rychle chápat a správně se rozhodovat, což vám přinese úspěch.
démon Ronové
... není - naštěstí pro vás nijak nebezpečný, spíš zlomyslný. Máte sice velké schopnosti, ale bude všemožně ztěžoavt vaše konání a trápit vás pochybnostmi. Nic nedostanete zadarmo a vše si budete muset vybojovat. Úspěch však bude o to cennější.

7. - 12. srpna

anděl Seheiah

... vám přináší dar nejcennější - chrání vás proti nemocem a napomáhá v uzdravení. Chrání před úrazy jakéhokoli typu. Seheiah vám také pomůže uchovat si duševní svěžest, mládí a vyrovnanost.
démon Berith
... využívá vašich sklonů ke konfliktnímu jednání. Pozor na špatnou náladu a neprozřetelná slova. Snažte se zachovat rozvahu a klid, jinak bude vaše horší stránka slavit nemalé úspěchy.

13. - 17. srpna

anděl Reiyel

... je pramenem inspirace. Naučí vás meditovat, soustředit se a daruje vám energii pro uskutečnění vašich plánů i schopnost odhalit ty, co vám nepřejí. Za to od vás žádá čestné jednání. Snažte se pochopit své omyly a zůstaňte skromní. Bude vás mít o to víc rád. Máte někdy tendenci hromadit hmotné statky za každou cenu - ale uvažte že jsou i jiné, trvalejší hodnoty.
démon Astaroth
... se pokouší ve vás probudit fanatismus - ať již náboženský nebo jiný. Váš anděl strážný vám daroval schopnost racionálně myslet - tak si ji uchovejte. V každém případě si dejte pozor na náboženské sekty a různá extrémistická hnutí.

18. - 22. srpna

anděl Omael

... vás naučí příslovečné andělské trpělivosti a dá vám schopnost pomáhat trpícím. S jeho pomocí mohou počítat lékaři, porodníci a chirurgové. Musíte však pěstovat svou trpělivost a schopnost soucitu. Potom bude váš život hezký a harmonický.
démon Forneus
... to bere za opačný konec. Má rád lidi tvrdé, necitelné a nepřístupné. Někdy toho na vás bude moc a budete mít pocit, že máte dost vlastních problémů, natož abyste měli chuť pomáhat druhým, i když to budou zrovna zoufale potřebovat. Vinit z toho můžete Fornea, ale raději se obraťte ke svému hodnému andělu.

23. - 28. srpna

anděl Lecabel

... je dárcem houževnatosti a odvahy. V jeho doprovodu nebudete uhýbat před překážkami a dovedete své dílo do zdárného konce. Lecabel také bdí nad talentovanými, pokud o svůj talent pečují. Lidé, kteří se narodili v tomto datu, prý často dlouho žijí osaměle a mají sklon hledat si partnera za každou cenu. Nedělejte to. Ztratíte jen čas a iluze. Lecabel vám pomůže najít toho pravého.
démon Foras
... vás svádí k jedné z nejošklivějších vlastností - k lakotě a hamižnosti. Bohatství hledejte raději v sobě. A není náhodou právě hrabivost příčinou vaší samoty ? Dalším důvodem by mohlo být malicherné lpění na maličkostech.

29. srpna - 2. září

anděl Vasariah

... je patronem řečníků a právníků. Jako pravý nebeský posel je spravedlivý a shovívavý. Pokud uznáte své omyly a budete skromní, rád vám pomůže. Nadutost, pýcha a snaha mít pravdu za každou cenu vás mohou svést z úspěšné cesty. Poproste svého strážníčka, aby vám pomohl skoncovat s vaší zatvrzelostí - uvidíte, jak snadno pak vyřešíte některé problémy.
démon Asmodée
... využívá vašeho daru výřečnosti a chce, abyste si pouštěli pusu na špacír. Pozor - naděláte si tím mnoho nepřátel. Prostě se držte trochu zpátky a raději pamatujte, že mluviti stříbro, mlčeti zlato