Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti světů Necach

8. 12. 2007

Rod knížectví – bytosti světů Necach

ObrazekNecach v překladu znamená „vítězství“, proto je zajímavé, že svým chráněncům poskytují především značnou míru trpělivosti a porozumění pro ostatní.Že by právě toto porozumění bylo v nebi vítězstvím? Je to jako klidný korál uprostřed rozbouřených vod. Stálost a mírnost. A právě tyto kvality vás následně obdarují šlechetností a důvěryhodností, kterou budou pociťovat vaši blízcí i ostatní lidé ve vašem okolí. Ať si to vy samy přejete anebo ne, oni na vás budou ve většině věcech spoléhat.

18. - 22. listopadu

anděl Miheel

... chrání lásku, přátelství, věrnost a svým ovečkám daruje intuici a smysl pro porozumění. Často pak mají harmonické manželství, obohacené vzájemnou něhou a intenzivním sexuálním životem. S pomocí Miheela dokážete dělat správná rozhodnutí a dovést svou práci k úspěšnému konci. Máte však sklon přeceňovat se, nebo naopak podceňovat - podle toho jaký máte zrovna den.
démon Haagenti
... vám našeptává absolutní nedůvěru vůči všemu a všem. Heslo " Důvěřuj, ale prověřuj " by nemělo být vaším životním krédem. Jinak tím pěkně otrávíte okolí.

23. - 27. listopadu

anděl Vehuel
... dodává svým chráněncům cit a lásku k ostatním a dělá z nich lidi opravdu ušlechtilé. Bude při vás také stát v dobách zlých. Máte studijní ambice ? Výborně - váš anděl to opravdu ocení. A má rád lidi pokrokové. Jen si nepleťte vývoj názorů se zavržením morálních zásad.
démon Crocell
...se baví na váš účet. Jak ? Jeho vliv způsobí, že se začnete chovat jako nezodpovědné dítě. Crocell také zbožňuje herce, kteří nikdy neodkládají svou masku. Budete prostě hrát všude a za všech okolností. Dalším nehezkým návykem je za každou cenu říkat, co si myslíte. Můžete tím občas někomu i ublížit.

28. listopadu - 2. prosince

anděl Daniel
... vám pomáhá promyslet vaše stanoviska a udělat správná rozhodnutí. Budete-li se chtít k něčemu přiznat, anebo třeba vyznat lásku, pomůže vám najít správná slova. Má rád spravedlnost a od svých oveček požaduje, aby dodržovali zákony. Naopak nemá rád lidi chladné a necitelné, což je samozřejmě dílo jeho temného protivníka.
démon Furcas
... vás totiž opravdu ohrožuje. Snaží se vás svést na cestu nepoctivosti a porušování pravidel. Velice rád se baví tím, že nechá své oběti páchat nemorální věci a podvody. Možná vám dokonce poradí, jak se zmocnit majetku vašich bližních. Nenaslouchejte mu.

3. - 7. prosince

anděl Hahasiah

... podporuje lidi zvědavé a trpělivé. Umožňuje jim objevit a pochopit tajemství přírody a života. Jeho chráněnci se proto často vydávají na lékařskou dráhu. Mívají silné charisma a díky tomu mohou ostatním poskytnout naději a podporu. Mají však také sklon dávat průchod svým emocím, což jim zatemňuje úsudek.
démon Balaam
... škodí vašim cílům tím, že potlačuje váš zájem o vzdělání. Budete-li mu naslouchat, nebude se vám chtít podstoupit obtížná studia ani na sobě pracovat - budete hledat jinou, snadnější cestu k úspěchu. Nakonec se z vás může stát šarlatán a podvodník.

8. - 12. prosince

anděl Imamiah

... je duchem odvahy a trpělivosti. Umožní vám úspěšně zdolávat zkoušky. Jeho chráněnci mají citlivou povahu a milují své bližní. Imamiah jim pomáhá, aby nepodléhali emocím a aby se stali vyzrálými a zodpovědnými lidmi. Vy osobně totiž máte tendenci zapomínat na své povinnosti - například když jste čerstvě zamilovaní. Pak pro vás okolní svět přestává existovat.
démon Alloces
... je odborníkem na hádky, konflikty a provokace. Sedí vám na rameni a našeptává do ucha samé nepravosti. A vy se vztekáte, hašteříte, křičíte - a váš démon triumfuje. Zkuste se zklidnit a neztrpčujte už tak nelehký úděl svému andělu strážnému.

13. - 16. prosince

anděl Nanael

... podporuje ty, co se věnují humanitním vědám a filosofii, Přestaňte se však tolik zabývat vlastní osobou a myslete také na ostatní. A pozor na žárlivost. Pokud se vyvarujete těchto nectností, Nanael vám propůjčí zvláštní schopnost šířit kolem sebe harmonii a pohodu.
démon Caim
... vám našeptává, abyste se zabývali osobními záležitostmi lidí ve vašem okolí. Od anděla strážného máte totiž dar odhadnout, co lidé skrývají. A Caim toho zneužije. Začnete jejich tajemství prozrazovat a naděláte si spoustu nepřátel. Když už víte něco pikantního, buďte raději diskrétní nechte si to pro sebe.

17. - 21. prosince

anděl Nithael

... vám daruje dlouhověkost. Během svého dlouhého života si uchováte duševní svěžest a budete oblíbení pro svou milou a nesobeckou povahu. Máte však tendenci zneužívat svého osobního kouzla a ovlivňovat lidi ve svém okolí. To by se vám jednou mohlo vymstít, a tak se raději držte poctivějších, i když méně snadných
prostředků.
démon Murmus
... se snaží samozřejmě zneužít vašeho osobního kouzla. Jestli budete poslouchat všechno, co vám radí, stanete se člověkem bez skrupulí, který se neštítí využít jakýchkoliv prostředků. Teď možná vaše horší já triumfuje. Takové vítězství však jednou může mít i velmi hořkou příchuť...

22. - 26. prosince

anděl Mebahiah

... má nejvíc práce právě o Vánocích. S tím souvisí i jeho snaha vzbudit ve vás soucit a snahu pomoci potřebným. Proto můžete mít charitativní sklony. Máte však možná trochu vznětlivou a konfliktní povahu. Ale teď něco mnohem příjemnějšího. Nepřejete si náhodou pod stromeček zprávu že čekáte miminko ? Poproste Mebaiaha a může se vám to splnit. Má totiž rád hodně početné rodiny.
démon Orobas
... je prý v pluku černých andělů specialistou na chvástání a naparování. Pod jeho vlivem budete často říkat věci, o kterých byste měli pomlčet. Zbytečně si tak ubližujete a působíte mnoho nepříjemností. Orobas s oblibou své oběti ztrapňuje ve společnosti - tak buďte opatrní.