Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti světů Hod

8. 12. 2007

Rod brzkých andělů  - bytosti světů Hod

ObrazekHoďané podporují v lidech práci s vlastním vědomím,až by se zdálo, že své vědomí dobýváte.Jako by vás učili samy sebe posilovat, svoji vůli, svoji neoblomnost.Překlad jména jejích světů znamená „sláva“ a vskutku si jejích chráněnci můžou dobýt velké slávy. Bývají to lidé se skvělou logikou a velmi silnou povahou, avšak také velmi paličatí, až se někdy může zdát, že neuznávají jiné názory, než své vlastní. To je jakási zpětná reakce na učení, které vám Hoďané dávají.

27. - 31. prosince

anděl Poyel

... plní vyřčená přání - vždyť se blíží nový rok. Tak honem udělejte dobré předsevzetí. Poyel vám ho pomůže splnit. Je to anděl dobroděj - jeho oblíbenci mohou dosáhnout uznání, budou slavní a bohatí. Ovšem musí si to zasloužit pílí a poctivostí. Musíte také bojovat se svou trémou a pasivitou. Pak se z vás prý stanou také skvělí řečníci a váš mocný patron vám daruje silnou vůli a nezávislou osobnost.
démon Gamori
... má proti vám jednu jedinou, ale velmi mocnou zbraň - ctižádost, Stanovujte si raději menší, splnitelné cíle. Jinak skončíte jako neúspěšný a zahořklý člověk a budete se trápit pocitem nenaplněného života. A pak vězte - váš démon vyhrává

1. - 5. ledna

anděl Nemamiah

… je energický a rázný. Patří totiž k velitelům nebeského pluku. Nikdy nenechá své svěřence dlouho v podřízených pozicích. Pod jeho velením uděláte velkou kariéru - například v armádě. Pokud zrovna neprahnete po uniformě, nevadí. Bude se vám stejně dařit i v jiných oblastech - například v obchodě nebo v politice. Musí se však řídit morálními zásadami a jednat vždy čestně. Za to vám váš anděl pomůže překonat úzkost a obdaruje vás také bystrým úsudkem.
démon Voso
… je samozřejmě pravým opakem vašeho energického ochránce. Pod jeho vlivem se budete bát riskovat, ztratíte odvahu a nadšení a budete se vyhýbat zodpovědnosti. Navíc začnete ze svých neúspěchů obviňovat své okolí a váš démon bude tudíž na koni. Přece mu nedopřejete vítězství, když máte tak mocného strážného anděla !

6. - 10. ledna

anděl Yeialel
… vám daruje vytrvalost, odolnost a sílu. Možná jste trochu morous, ale umíte se vypořádat s každou nepravostí. Málokdy také dáváte najevo své city, máte však schopnost poskytnout rychlou a účinnou pomoc a podporu lidem, kteří se ocitnou v nesnázích. Máte snad jen jednu vadu - zřídka uznáte jiný než vlastní názor a často také kritizujete své bližní.
démon Avnas
… podporuje právě vaši umíněnost a zatvrzelost. Kvůli ní se dopustíte mnoha omylů. Váš démon je také trochu agresivní. Pod jeho vlivem začnete ubližovat svému okolí, a to někdy krutým způsobem ! Budete také škodolibí a zlomyslní. Váš zlý anděl je zkrátka mocný jako jeho dobrý protějšek. Nemáte to jednoduché, ale snažte se bojovat se svým horším já.

11. - 15. ledna

anděl Harahel
… drží ochrannou ruku nad nastávajícími maminkami a pomáhá jim při porodu. Je také andělem plodnosti a ženy narozené v jeho dnech mívají hodně dětí. Mužům zase Harahel poskytne talent pro obchod, finance a práci na burze. Jste-li chráněncem tohoto anděla, budete se pravděpodobně zajímat i o vědu a historii. Ale pozor - nepodlehněte přesvědčení, že víte opravdu úplně všechno …
démon Orias
… má na svědomí váš sklon utrácet peníze. Klidně vás nechá promrhat veškeré rodinné jmění. Ovšem i v tom se pro vás skrývá určitá, i když nejistá šance. Neříká se snad o vypáleném poli, že je úrodné ?

16. - 20. ledna

anděl Mitzrael
… je andělem rozumu, a proto vás obdaří klidem, moudrostí a chladnou hlavou. Také nebudete mít větší problémy s nadřízenými - možná budete dokonce velmi oblíbení. Měli byste si však dát pozor na výbuchy vzteku, které mohou ovlivnit váš úsudek i duševní rovnováhu.
démon Naphula
… je svéhlavý a tuto vlastnost se snaží předat i vám ! Naslouchejte proto někdy i ostatním. Přestaňte si také lámat hlavu svými občasnými neúspěchy. A pokud vás něco opravdu hodně rozzlobí, vylijte si vztek na svém horším já a nikoliv na svém okolí.

21. - 25. ledna

anděl Umabel
… chrání přátelství a pomáhá řešit konflikty. Pod jeho ochranou budete zářit optimismem a dobrou náladou. Máte také šanci vyniknout v takových oblastech, jako je astronomie a astrologie. Umabel vás dokonce naučí prosadit si svou, i když jste od přírody stydliví a málomluvní.
démon Zagan
… není tak úplně černá duše, ale bude vás svádět k drobným zlomyslnostem. Dejte si pozor abyste kvůli tomu neztratili přátele. Váš padlý anděl vám také občas našeptává, že víte co je pro lidi ve vašem okolí nejlepší. Pokud vás snad někdy napadne, že jste spasitelem světa, raději se honem vzpamatujte.

26. - 30. ledna

anděl Iah-Hel
… vyznává asketismus, prostotu a nesobeckost. Podporuje také vaši touhu po sebezdokonalování. Pokud o ně opravdu usilujete, najdete s pomocí svého anděla lásku a přátelství. Dejte si však pozor na to, abyste si někdy nepřikrášlovali pravdu a raději se dívejte na věci střízlivějšíma očima.
démon Valak
… si na vás přichystal účinnou zbraň - podporuje vaše sklony k nevěře a k extrémnímu střídání partnerů. Mohli byste si tím značně zkomplikovat život a odradit tak někoho, kdo vás má možná opravdu rád.

31. ledna - 4. února

anděl Anauel
… je dárcem zdraví a fyzické zdatnosti. Lidé pod jeho ochranou se rychle uzdravují. Bývají veselí, hraví a sympatičtí. Jsou tak dobří řečníci a mají úspěchy v obchodních jednáních. Pokud patříte k chráněncům tohoto dobrého anděla, budete vynikat i svou schopností správně se rozhodovat. Anauel také zmírní vaši trochu přehnanou vztahovačnost.
démon Andras
… je podvodný hráč a snaží se zneužít vaše obchodní nadání. Vyhýbejte se proto kasinům, pochybným podnikům a takzvaně výhodným obchodům. Jinak hrozí nebezpečí, že vás Andras zruinuje. Dejte si také pozor na finanční transakce, které nejsou tak úplně v mezích zákona. Rozvíjejte své obchodní vlohy, ale vyvarujte se touhy po snadném a rychlém zbohatnutí.