Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti světů Jesod

8. 12. 2007

Rod pozdních andělů – bytosti světů Jesod

ObrazekAndělé těchto světů dávají svým chráněncům obrovskou dávku ženské jemnosti.Lidé zde narození jsou velmi éteričtí, hloubaví s velkou dávkou citu pro umění.Jsou i velmi inteligentní,ale mezi ostatními působí spíše tiše,takže jejích genialita zůstává často skryta i před nimi samotnými. Zdají se tak jemní, že by je lidé často mohli posuzovat jako slabí.Ovšem opak je pravdou !! Andělé světů Jesod totiž vládnou nad zrozením i smrtí lidských jedinců, nad mateřstvím i malými dětmi a tuto moudrost předávají i svým svěřencům. Jako příklad si zde vzpomeňte na Gabriela.Posiluje v lidech jejích ženskou stránku a bdí nad malými dětmi. Ale současně vládne armádám andělů a jeho síla je  taková, že dokáže zlomit mnoho králů a změnit  svět.

 

5. - 9. února

anděl Mehiel
… je patronem písemnictví a drží ochrannou ruku nad spisovateli. Obdaří vás také schopností analytického uvažování, které potřebují například novináři. S jeho pomocí máte také schopnost rychle číst a dobře si pamatovat obsah přečteného. Ale pozor - vaší slabinou je naivita a důvěřivost. Máte přece bystrou hlavu, tak ji používejte.
démon Hauras
… se tváří jako váš nejlepší přítel. Díky jemu budete chápaví a učenliví. Dejte si však pozor na to, kdo a co vás učí. Jinak se může stát, že vámi určití lidé budou manipulovat. Hauras vás také bude svádět k tomu, abyste na sobě přestali pracovat. Neposlouchejte ho, jinak neuspějete ve věcech, na kterých vám záleží.

10. - 14. února

anděl Damabiah
… dodává svým svěřencům duševní sílu a inteligenci. Pokud si to zasloužíte, bude se o vás starat opravdu vytrvale, a vy proto budete mít stále dobrou náladu. Váš anděl je i poslem naděje, kterou neztratíte ani ve chvíli, kdy všichni ostatní rezignují. Díky své nezdolnosti obvykle nakonec uspějete.
démon Andrealphus
… má na svědomí časté střídání vašich nálad a snaží se z vás udělat naprostého životního pesimistu. Některé věci nakonec opravdu dopadnou hůř, než byste si přáli, ale nedívejte se na všechno černě. Nezapomeňte že nesmíte ztrácet naději.

15. - 19. února

anděl Manakel
… vám daroval krásu, eleganci a šarm. Máte dar být většině lidí sympatičtí a jste také schopni rozdávat lásku. Vaši blízcí se vám možná často svěřují se svými starostmi. Nechejte si jejich strasti pro sebe a buďte diskrétní. Manakel vám vyžene z hlavy pochmurné a pesimistické myšlenky.
démon Kimaris
… by z vás rád udělal svéhlavého a umíněného jedince. Posloucháte jen neradi názory ostatních ? Zamyslete se nad sebou - ne všichni to s vámi myslí špatně. A pokus vyslechnete jejich názory, možná se vám bude dařit lépe řešit své pracovní i osobní problémy.

20. - 24. února

anděl Eyael
… je dárcem vysokého věku, pevného zdraví a psychické odolnosti. Jste-li narozeni v jeho dnech, můžete se dožít i sta let. Po celý svůj život se můžete s úspěchem věnovat i různým druhům umění. Oplýváte totiž fantazií a tvůrčím potenciálem. Vaším koníčkem se možná stane astrologie a sestavování horoskopů.
démon Amdukias
… není, naštěstí pro vás, tak zlý. Ale bude vás svádět k nicnedělání a ke snění s otevřenýma očima. Někdy možná úplně ztrácíte kontakt s realitou. Je to příjemné, ale ztracený čas vám nikdo nevrátí a příležitost, která mezitím utekla, už vůbec ne.

25. - 29. února

anděl Habuhiah
… dává často do vínku svým ovečkám schopnost léčit nejen lidi, ale i zvířata. Nejste si toho vědomi ? Zkuste na sobě v tomto směru zapracovat. Máte totiž talent poznávat účinky léčivých rostlin a využívat jich. Dejte si ale pozor - lidé narozeni na konci února jsou podle andělského horoskopu temperamentní a zvídaví. Chybí jim však trpělivost a proto své plány často opouštějí dřív, než dosáhnou úspěchu.
démon Belial
… vás možná trápil už během školních let. Dělá vám potíže vydržet na jednom místě a soustředit se ? Neradi se přizpůsobujete novému prostředí ? To ještě nevíte o dalších zbraních vašeho padlého anděla. Sesílá na vás totiž deprese a časté proměny nálad. Myslete trochu na své okolí a na své blízké.

1.- 5. března

anděl Rochel
… vás naučí zapamatovat si dokonce i ty nejdelší texty. Můžete proto mít úspěch třeba při studiu práv a možná jste i skvělí řečníci. A na co si máte dát pozor ? Rochelovi chráněnci jsou bystří, nicméně mají tendenci přeslechnout to, co se jim nelíbí. A někdy propadají nadměrnému hromadění statků.
démon Decarabia
… toho využívá. Je schopen z vás udělat úplného Harpagona - pokud mu budete naslouchat. Zkuste to změnit a aspoň občas někoho obdarovat. Uvidíte, že vám to způsobí větší radost, než když věci získáváte.

6. - 10. března

anděl Jamabiah
… ve vás možná vzbudí lásku k umění. Je také možné, že se zajímáte o okultní vědy. Pozor ale, tady je váš démon hodně blízko. Raději naslouchejte andělu strážnému, který vás obdaří jasným úsudkem. A bojujte s vrozenou leností - jinak se úspěchy nedostaví.
démon Sear
… je rebelantský duch, který vám bude našeptávat tisíce pochybností. Pochybovat je sice zdravé, ale nepřehánějte to. Jinak ztratíte víru v dobro i v sebe sama. Váš démon bude přímo nadšený, když svou pochybností a skepsí otrávíte i ostatní.

11. - 15. března

anděl Haiaiel
… vás obdaří takzvaným šestým smyslem a sešle vám jasnovidecké sny a intuici. Budete tak mít šanci odhalit nástrahy, které někdo připravil vám nebo vašim blízkým. Vynikáte také velkou inteligencí a zvídavostí, lidé vám rádi naslouchají. Ale pozor - trocha skromnosti by vám nezaškodila.
démon Dantalion
… miluje hádky a spory. Za ideální příležitost považuje rodinný oběd nebo večeři. Jeho další specialitou je navádět vás k tomu, abyste kritizovali všechny kolem sebe. Pěkně tím všechny otrávíte. Pokud se začnete nudit a přemýšlíte do koho se začít navážet - sáhněte raději po dobré knize.

16. - 20. března

anděl Mumiah
… je další anděl léčitel. Jeho schopnosti se mohou skrývat například ve vašich rukou nebo ve výborné znalosti léčivých bylin. Uznáváte spíš klasickou medicínu ? V tom případě z vás může být dobrý lékař. Jen si dejte pozor na své občasné záchvaty depresí.
démon Andromalius
… vás nutí vidět všechno černě. Jednou z jeho nejsilnějších zbraní je deprese a melancholie, která může přicházet i pravidelně. Tento stav je sice nepříjemný, ale může být i pramenem inspirace pro umělecké výkony. Ale moc to s těmi chmury nepřehánějte.