Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvod k andělským sefirotům neboli kúrům

8. 12. 2007

Andělské sefiroty a jejích vliv na náš život

Obrazek

 

Nejdřív bych ráda vysvětlila, co znamená slovo sefirot. Sefirot je energetická úroveň. Všechno v našem vesmíru se vlní a kmitá. My třeba kmitáme taky,ale na určitých frekvencích, které jsou typické pro třetí rozměr. Mno a každá úroveň, každý sefirot obsahuje určité množství síly a energie a kmitá na určitých frekvencích, pro něho vlastních.Nejvyšší energie mají serafíni a nejnižší prozatím my.

A potom každá ta energetická úroveň, každý ten sefirot obsahuje libovolné množství světů. My pojmenováváme bytosti daných světů v sefirotech hromadně, jako cherubíny nebo truny, ale oni mají mezi sebou zase množství dalších vztahů a dělení a tak podobně.

Teď bych zřejmě měla sebrat nějakou starou a moudrou publikaci a začít z ní opisovat, co je každý sefirot zač, ale myslím, že nejlépe poznáme kvality daných andělů skrze sílu, kterou předávají nám například při našem narození. Vlastně jsem si tohle zažila i na vlastní kůži.

Kdysi jsem úplnou náhodou padla na toto zvláštní rozdělení dnů našeho narození podle jednotlivých andělských sfér. Našla jsem si anděla, který odpovídal mému narození a velmi mě zarazilo, že síla jeho vůle ovlivnila můj život natolik, že se zabývám v podstatě právě tím, čeho je Lelachel patronem, vědě a umění.

Andělé narození nejsou v pravém slova smyslu vašimi strážci.Jejích vůle ovlivňuje spíš váš život tak, že mu určuje daný směr.Pokud se třeba někdo narodil ve znamení cherubínů, těžko od něho můžete čekat,že to bude takový ten tvrdý bezkompromisní člověk.Proud vůle jeho anděla, která ho doprovází již od narození tomu prostě brání na sto procent. Oni jsou jako takový ten základní proud, který ovlivňuje směr vaší cesty životem,at jste kýmkoli.

Oproti tomu, protože ve vesmíru musí být zachována rovnováha, působí vůle vašich démonů. Démoni jsou pravými opaky andělů a snaží se z vás udělat něco, co zaručeně nejste.Vy sami pak kmitáte mezi těmi dvěma póly a je jen na vás, jak se budete chovat a  ke kterému se přikloníte blíž.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář