Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archanděl Michael - Vy měníte svět

30. 9. 2016

Poselství přijal Ron Head, 13.11. 2012

Je téměř zbytečné vám říkat, že dnešní zatmění Slunce zvýší energie, které vás pohánějí do stále vyšších verzí vašeho já. Možná pro ty, kteří zatím na sobě nepozorují velké změny, bychom měli vyslovit pár doporučení a připomínek.

Protože máme pohled na vás z perspektivy, které jste v mnoha případech ještě nedosáhli, nejprve vám říkáme, že vidíme to vaše já, které zatím nejste schopni vnímat.

Vidíme světlo, které vy ještě vidět nemůžete, a vidíme osoby v rovinách a dimenzích, které se ještě neprojevily ve vašem vědomí třetí dimenze. Tento stav bude však jen krátkodobý.

Ptáte se, zda je nějaký způsob, jak si zkrátit zdánlivé čekání. Říkáme zdánlivé, protože skutečnost je taková, že změna již je provedena. To, co je třeba, není zkrácení času, ale expanze vědomí. Nezdá se vám to logické, moji drazí?

Nebudeme vám zde zavádět žádné nové myšlenky. Všechny ty věci už znáte a máte je k dispozici už dávno. Ale chceme zdůraznit, že pokud je budete aplikovat ve vaší současné situaci, mohou přivodit v rámci dní to, co by ve vaší minulosti mohlo trvat celý život. Seznam je poměrně krátký, a mnozí z vás možná mají sklon nad nimi mávnout rukou. To nevadí, vaši vůdcové, andělé a vyšší Já vás i tak provedou vším. Ale pokud byste třeba spěchali … a teď se trochu usmíváme, protože vy spěcháte pořád … možná byste mohli se mohli těmto věcem trochu více věnovat.

Využíváte každé příležitosti k meditaci, kontemplaci, vizualizaci a upřímné modlitbě? Máme na mysli modlitbu, kterou cítí vaše srdce, ne něco, co jste se naučili nazpaměť. Vizualizujete si vdechování Stvořitelova dokonalého světla do své korunní čakry, a jeho vedení systémem čaker a do celého těla? A vidíte, jak potom to světlo sestupuje až do nitra vaší požehnané Gaii? Díváte se hluboko do svého srdce a prosíte o vnitřní změny, které si přejete učinit? Dělejte tyto věci, a budete dělat pokroky obrovskými skoky.

Proste, aby to nové bylo včleněno do vaší bytosti snadno a lehce. Proste z citu svého srdce o věci, které jsou důležité pro vás, a ne o ty, o nichž slyšíte zvenku, že jsou žádoucí. Pak, drazí přátelé, jak jsme již mnohokrát řekli, odevzdejte svou cestu a připusťte. Připusťte nám, a připusťte sami sobě, že ty změny jsou možné. Očekávejte zázraky. Ale odveďte své myšlení od výsledku. To zastaví vaše neustálé pocity jako „Ještě tam nejsme?“ a „Ach jo, nic se neděje, určitě dělám něco špatně.“ Neděláte nic špatně. Měníte svět.

Dejte sami sobě aspoň malý kousek důvěry, kterou dáváme my vám, že uspějete v tom obrovském počinu. Váš Stvořitel by těžko chtěl, abyste uspěli v tak božském poslání, aniž by zajistil, abyste mohli uspět, nemyslíte? Dovolte sami sobě být božskými bytostmi, kterými vpravdě jste.

Kráčíme s vámi v každém okamžiku a chráníme každý krok, který činíte. Prosím, vnímejte naši přítomnost a proste o pomoc, kdykoli ji potřebujete.

Opět k vám promluvíme, mi nejdražší přátelé. Dobrý den.


Zdroj: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/13/you-are-changing-a-world-channeled-by-ron-head/#more-2181
Překlad: OrgoNet , http://orgo-net.blogspot.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Can you stand for the stress

ACasebteteerie,8. 10. 2018 0:54

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-yearly-coupon/

Blood Pressure - Taylor & Francis Online

AKeglignEminly,24. 7. 2018 9:51

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/ou-trouver-le-cialis/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

AlbertUnefs,31. 5. 2018 6:51

The prostate is central to the a part of a male's reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate is located just before the rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it is almost always very uncomfortable and inconvenient for your patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.



Prostate infection, also known as prostatitis, is the most common prostate-related condition in men younger than 55 years old. Infections of the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of all types of prostate infection. It is brought on by bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is often a condition of a particular defect inside gland along with the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be caused by trauma towards the urinary tract or by infections received from the rest from the body. A patient may go through testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal of the prostate defect then the use antibiotics and NSAIDs to treat the redness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not even to ascertain the sources of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a proper diet is important. These are some with the actions and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for general health and will also also keep your urinary track clean.

2. Some studies declare that a number of ejaculations weekly will assist to prevent prostate cancer.

3. Eat pork sparingly. It has been shown that consuming greater than four meals of beef weekly will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most crucial measure to adopt to make certain a proper prostate is always to opt for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you need to choose prostate examination at least 12 months.