Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesta Lásky, cesta utrpení a všechno mezi tím:)

13. 3. 2010

Existuje mnoho cest, kterými lze pracovat na sobě, na svém vzestoupení. I když i to je zavádějící termín. Vlastní probuzení, uvědomnění si vlastních schopností, cesta domů...jajkoli tomu můžeme říkat, pořád to značí jedno a to samé.

Pracuji na sobě. Tvořím sebe.

Každý si volí svůj jedinečný způsob jak chce na sobě pracovat. Volí cestu, která mu nejvíc vyhovuje a která s ním ladí.
Co je naším cílem?
Být celistvým.

Znamená to být v souladu se všemi svými částmi. Být v Harmonii se v ším vnějším i vnitřním v sobě.
Ono to jde i naráz, jedním rozhodnutím, které přijmeme v sobě. Jen jsme si zvykli používat vzorce chování, které nás vracejí do duality, rozpolcenosti, že jednáme mnohdy jinak, než bychom chtěli.

A to je ta práce na sobě.

Ježíš přinesl cestu Lásky. Dosažení kristovského vědomí a tovření sebe sama Láskou. To se nazývá cesta Lásky. To je cesta, kterou popisuji na Vyšehradě (vysehradmagic.ning.com) , kde jsou přítomni ti, kteří ji jdou, kteří ji respektují a uznávají jako kvalitní způsob práce na sobě. Základ tvoří transformace všeho co obsahuji Láskou. Láska je pro mne nejvyšší síla Vesmíru a Stvoření . Všechny na Vyšehradě považuji za své nejbližší. Vím, že jsem všichni v tomto světě jedna bytost. S těmito mými nejbližšími si to naplno uvědomujeme a to je nádherné. Nepíšu sem
jejich jména, rpotže by jich bylo nejmíň padesát:) a ještě, několik navíc, kteří jsou mimo internet.


Pak je tu starozákonní cesta. Učí se v ní utrpením, sebedestrukčními metodami, askezí, dedukcí, rozebíráním se a ničením všeho, co považujeme v sobě za špatné a zlé a nedokonalé. Vize Lásky je v tomto případě někde v dáli a až po celkovém očištění oškrábání mohu dlít v Lásce, protože jinak na to nemám právo.(umím tuto cestu popsat jen takhle, protože se mi tak jeví z mého současného pohledu)

Obě jsou stejně kvalitní, jen prožitky a vnitřní stav jsou jiné.

Pak je tu všechno mezi tím.

Tam jsou ti co si vytvořili cestu svou, která jim vyhovuje a není na hranici žádné této polarity. Jsou v ní spokojeni, přináší jim naplnění, cítí se v ní dobře.


Zde na Nové Zemi je mnoho lidí, kteří si ještě nevybrali tu svou vlastní cestu.

Proč to zde píšu.

Moje cesta Lásky je k vidění na Vyšehradě. Cestu utrpením lze vidět na Lide.cz , diskuze Channeling, Intuice. Člověk pod nickem "milosovi" je velmi dobrý v té své cestě a vede k nalezení svého středu stejně jako cesta moje, jen je na opačném pólu spektra.

Miloš není tady na NZ, což je pro mnohé zde škoda. Neustále po této cestě volají a neznají, jak ji kvalitně procházet.

Ti kdo již měli možnost poznat obě cesty a mnohé další stále si nemohou vybrat, ti se v tom plácají. Samozřejmě obviňují všechny kolem, že za to můžou, protože jim neušili tu jejich dokonalou, jedinou správnou cestu na míru.
Pak samozřejmě pronášejí soudy a pomluvy na všechno co s nimi neladí v jejich chaosu. Ovšem právě chaos je na jejich cestě důležitý. Rozmetá vše co jim fungovalo dosud na mikroprach kosmický a oni si musí sami poskládat svou cestu a sebe samého pro nové žití Teď a Tedy.

Je to velmi důležitý proces a děkuji Ivance a Nové Zemi, že tento prostor poskytuje.

Chaos je jeden z vesmírných zákonů. Vždy s každým přerodem je nezbytný. Je to jeden z úžasných zázraků. Umožňuje znovuzrození. Umožňuje spálit vše v sobě a znovu vstát z popela nový a čistý daleko krásnější než předtím.

Kdo tím už vícekrát prošel, tak ví a rád postupuje tento proces, kdykoli cítí přetlak nového a tíhu starého.

Pak už není proces smrti a znovuzrození tak dramatický, prostě si tím projde sám v tichosti(chachacha ve vlastním vařícím kotlíku své osobní bouře:)))))) Může to trvat jednu noc, nebo tři dny. Už ví, že následuje znovuzrození a tak si může tento stav užívat a prožívat s Láskou a naplno :) Viz úžasný Kamil, kterého četné procesy znovuzrození jsem měla tu čest sledovat zde na NZ. Mistr si je ordinuje sám při sebemenším podnětu s vděčností Vesmíru za něj.

Dále jsou na NZ lidé, bytosti, které tu na Zemi jsou prostě jen přítomny a ty sem dodávají tolik Lásky a vysokých vibrací, že to stačí a víc už nepotřebují. Anička a Jaroslav, Ablas, BoFi, Zdenička Denyaro a určitě další, které si mnohdy ani nevšimneme v běžných komunikacích zde. Vůbec mnozí netuší, že jsou oni tou obrovskou peřinou, která tu je pro všechny, když unaveni svým vnitřním bojem potřebují na chvíli spočinout.

A učitelé tu jsou též. Ti co přišli pomoci radou, dát návod, předat vědění a nechat plynout kolem vás s možností dosahu v momentu pochopení.

Lumír. Živé Světlo. Nádherná bytost, která nemá tužby a přání, krom jediného dávat vědění vám všem před nos na zlatém talířku s mašličkou. Má v sobě tolik Lásky pochopení, že slouží Vesmíru v tomto úkolu. Jako silný strom stojí v lese a stále stojí a stále dodává kyslík a vláhu a stále
dává útočiště všemu živému kolem s vědomím že JÁ JSEM les, ať prší sněží, čí jsou povodně, zemětřesení nebo parna. Prostě tu je a nese vědění.

Miluji tohle pozorovat, miluji se toho účastnit.

Děkuji

s Láskou Hanka

 

Vsechno v nasich zivotech a stav, ve kterem se v nasem zivote nachazime je jen vysledkem toho, jak jsme v minulosti premysleli a o cem jsme v minulosti premysleli.

Jsme v soucasnosti a je dobre to prijmout.
Nema cenu moc rozpitvavat nasi minulost.
Nema cenu moc spekulovat o budoucnosti.

Ma smysl delat v soucasnosti ci pritomnosti pouze takove kroky, jakou budoucnost bych, ci bychom chteli zit. Myslenky musi byt nazorne. Poukud se budu soustredit pouze na zmenu, podle zakona pritazlivosti dostanu jen chaos, o kterem budu tvrdit, ze nevim kde se v mem zivote bere.

Jakmile je vytvorena myslenka s pozitivni predstavou, ze je to mozne( je lhostejne ci pozitivne nebo negativne polarizovanu energii), spousti se cely proces a kompletuje se cely obraz.

Je treba vsak drzet straz nad svymi slovy i myslenkami, protoze cokoliv stvorime, se k nam vrati znasobenou silou.

Kdyz uz to tedy vsechno vime a jsme si vedomi uskali jako napriklad casu, ktery byl teto dimenzi psychologicky vclenen, protoze zde nejde tvorit tak lehce vite, ze musite jen vytrvat ve sve touze a predstave, abychom dosahli pozadovanou zkusenost.

Prosim Vas jen o jedno. Uvedomme si vsichni, co vsechno je v nasem zivote mozne zakouset skrze Lasku, ktera nas vytvorila, misto honby za rozptylenim, ktere nas stejne neuspokojuje.

Nedivejte se na to, kdo Vami manipuluje. Uvedomte si, ze jste pod kontrolou a nad vami je spousta urovni, ktere Vami manipuluji a neuvedomuji si, ze pod kontrolou jsou. Vy se v tomto smeru uz nemusite budit. Cili jedina a ta nejvetsi nase vyhoda, ktere bychom se s laskou meli chopit je to, ze my rozumime tomu, ze na nasi planete je mnoho urovni kontroly, jsme vedomi a probuzeni v lasce.
Kdezto ti co si mysli, ze stale tahaji za snurecky nasich zivotu jsou nadale uspani svym egem a moci. To je snad poprve v historii lidstva, kdy je mozne videt ze spodu nahoru. A je to prace mnoha duchovne probuzenych lidi. Vyuzijme tento potencial a zmenme cestu ze smeru dolu. Toto je moje i nase osobni pravda. Na fyzicke urovni neni zadna cesta a zadna metoda, kterou bychom mohli pouzit. Kazdy fyzicky odpor bude ihned uhasen. Je jen cesta ducha osobniho potencialu a jeste lepe ducha skupinoveho vedomi. Kde stojime na teto ceste. Rozhodneme se odpovedet. Rika se ze je mnoho povolanych a malo vyvolenych. Nestarejme se na teto ceste o tento pomer. Nestarejme se na zacatku o souseda. Musime se zeptat a zapojit jen sami sebe. Sami si musime odpovedet. Sami musime zacit cinit. Ostatni se pak pridaji. Rozhodnuti, ale je, byt klicem na sve osobni urovni. Tim otviram zamek sobe. Tim otviram zamek celemu lidstvu. Nedivejte se na to prosim, jestli Vas oused uz dal klic do zamku. Vy ho dejte a otocte.

Vsichni jsme jednim. Moje celistvost se dneska pred hodinou ve stejnou dobu takto projevila na NZ.

Tara

Převzato z http://vysehradmagic.ning.com/group/zivotokamziku/forum/topics/cesta-lasky-cesta-utrpeni-a 

 Zdroj: www.bofi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář