Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolte si změnit svůj život

20. 12. 2018

Naši milovaní, až se všichni propojíme v jednu lásku, v jeden tým, v jednu píseň, jednu vibraci, vytvoříme ten nejvyšší ochranný obal sebe i celé planety. A tímto zdrojem této čisté lásky, tohoto obalu, nás, vás a Země vstoupí planeta do dalších sfér vibrace lásky a světla. Tím, že se propojíte, vyzáříte tu nejsilnější čistou lásku. Jste nádherné bytosti, které v tu chvíli zahalí zlatý plášť, zahalí planetu i váš střed vašich těl. Touto láskou vstoupíte a propojte se jako jeden celek celého celku a vzestoupíte do těch nejvyšších vibrací a propojíte se s námi.

Chyťte se prosím za ruce, rozzařte své pochodně. Propojte se celou svou bytostí hmotné úrovně ve vašich fyzických tělech a rozzařte každou buňku čistotou, a vaše těla se začnou proměňovat na nádherné tekuté světlo, které se přelévá z buňky na buňku a pročišťuje vaše těla ve všech směrech. Vaše buňky vstřebávají každý den láskyplný zdroj čistého posunu. Každičká vaše buňka se naplňuje tímto zdrojem tekutého světa Božího přijímání. Propojuje a proměňuje vaše tělo, vaše DNA a rozpouští veškerou nelásku a vy se stáváte součástí jednoho zdroje. Rozprostřete prosím tyto zdroje lásky po celém svém bytí a uvědomte si a přijměte s láskou, že jste tvůrci vašeho vzestupu. Vaše mysl, vaše srdce, váš duch, váš vnitřní anděl plně přijímá a proměňuje každou energii ve vašem těle na fyzické i duchovní úrovni a každý plášť, který brání plnému propojení, se tímto světlem rozpouští.

Prosím zkuste a dovolte změny vašich těl. Dovolte si prosím změnit svůj život. Uvědomte si, že každý z vás je tvůrce a záleží jen na vás, na vaší volbě, jakým směrem se máte dát. Vy jste ti, kteří si mohou zvolit cestu, záměr, kudy jít. Dovolte si prosím úplně se propojit s touto energii, která k vám plně proudí tímto nádherným vlněním, vyzařováním a propojováním. Dovolte nám prosím vstoupit do vašich vibrací. Vy jste svobodná bytost a my čekáme, až nám dovolíte, až svolíte, že můžeme vstoupit, že naše srdce se může propojit s vaším a změny mohou nastat tady a teď!  Prosím žijte, žijte láskou a světlem, dýchejte zhluboka a načerpejte energie Božího posunu, které jsou tady a teď. Teď přijímejte, teď otevírejte brány a dovolte si přijmout tyto změny. Dovolte si plně propojit s námi, se Zemí, s bytostmi všech čtyřech živlů, kteří vám ukáží směr a jak se propojit s bytostmi žijících zde na Zemi, které se s láskou propůjčili soužití a propojení s vámi. Každá energie vyzařuje a vy můžete tvořit směr a cíl zde na této planetě, ale je důležité, abyste si uvědomili, že svou svobodnou vůli si volíte a přejete si s láskou prožít tyto změny. Společně s námi otevřete brány svého srdce a propojte se, a staňte se součástí čistého záměru Božího posunu, propojení a zvednutí vibrací našich těl, Země a Vesmíru. Plně se propojte a Země se hne. Vědomí lidstva se plně propojí a hne se směrem vzhůru. Láska napomůže. Krutosti a boje ustanou, rozpustí se a posunete se. Dovolte si prožít tyto změny a přijmout je a dovolte nám, abychom vám s těmito změnami mohli pomoci, stejně jako pomáháme planetě Zemi a Vesmíru. Jsme tu pro vás, stačí otevřít brány vašich srdcí.

Milujeme vás, váš Bůh

Zdroj: www.prozreniandelu.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář