Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malý velký vzkaz

9. 1. 2009

Víš, jak jsi mi psal, že je úžasné, že můžu cestovat dimenzemi a mluvit se stromy a že bys to chtěl také. Teď vím, jak ti mám poradit.
Tajemství netkví v tom, vykonat nějakou činnost, naučit se nějakou techniku. Tajemství tkví v tom, být tím, čím jsi, být svým vyšším Já, všemi vyššími Já. Dovedu to, co dovedu, jednoduše proto, že je to součástí mého Já. Když cetuji do jiné dimenze, často mě nějaká dimenze vůbec nezajímá, vlastně do ní ani necestuju. Já cestuju do svého jiného Já. Přeměnuji svoje myšlenky, tak aby se moje mysl spojila s myslí jiné části mého Já. Člověk má velice rozsáhlé vicedimenzionální Já, které zasahuje od první až po 12.tou dimenzi. Takže vlastně se jen má psychika mění tak, aby objevila osobnost mého dalšího převtělení a jiného Já.
Mluvím se stromy jednoduše protože jsou má vlastní převtělení v říši rostlin. Když se spojím se svým minulým životem, Damedou, cestuji vlastně zpět v čase a stávám se jím a můžu s ním prožívat to, kým je on sám.
Takže tajemství tvého života netkví v tom, co vše umíš a co všechno znáš. Tvé tajemství tkví v tom, poznat sama sebe, rozsáhlost svého Já a naučit se být a milovat všechno, co obsahuješ a čím ty sám jsi. Já vím, je těžké začít přemýšlet v tom stylu, že máš více těl a že se v tobě vlastně skrývá více osobností... trochu to zavání tím syndromem rozdvojených osobností, ale ta psychická nemoc je v podstatě asi nějakou extrémní formou běžného lidského bytí. Ostatně extrémně egoisticky zaměřený člověk je opačným extrémem vůči tomuto syndromu.
Mno, jé teď jsem se zase rozkecala. Ale v podstatě chceš-li se naučit cestovat časem a prostorem, je to celkem jednoduché. Pokus se najít svoji duši, svá více dimenzionální Já a nauč se s nimi komunikovat, splynout s nimi a být jimi. Pak začneš mít schopnosti, o kterých se ti ani nezdá.
A měj se krásně!! Ahoj!!

Největší tajemství světa tkví v hlubinách vašeho vlastního srdce. Největší magií světa jste vy samy a vaše vlastní hluboká pravda.

Milujte sami sebe takoví, jací jste a pak začnete milovat i tento nádherný prostor plný života.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář