Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍJMĚTE ZODPOVĚDNOST ZA SVŮJ ŽIVOT

26. 12. 2009

Ať děláte cokoliv v tuto chvíli, plně si to uvědomujte. Je třeba se naučit žít pro daný okamžik, který umožňuje učinit jakékoliv rozhodnutí, zažívat různé pocity, milovat i nenávidět.

V jediném okamžiku se můžete osvobodit i uvěznit. Přijímat vše takové ,jaké to je znamená dovolit životu, aby plynul jako voda v řece, neklást mu žádné překážky - to je SVOBODA.

Mějte stále na paměti, že to co v daném okamžiku zažíváte je odrazem jen vašich myšlenek, představ, i pocitů. Vy sami, jste tvůrci tohoto světa, jeho zrodu i zániku, každý si nesete jen to, co jste si sami naložili. A když padáte pod tíhou k zemi, máte pocit, že už nemůžete vstát, trpíte, zažíváte bolest, dostavuje se strach - CO BUDE DÁL?

Nikdo neklesá k zemi proto, aby tam zůstal ležet, ale proto, aby se zvedl a šel dál. Stačí jen uvěřit tomu, že co si kdo z vás naloží, může také odložit. Stačí probudit v sobě víru, naději a lásku.

Jste -li často překvapeni tím co se děje ve vás a kolem vás, a kladete si stále otázku PROČ?, pak vězte, že jsou to otázky ve kterých jsou i odpovědi, které hledáte, jen je ještě nevidíte a je to tak dobře, protože váš čas k probuzení ještě nenastal. Veškeré informace, odpovědi jsou uloženy ve vašem podvědomí a budou tam do té doby, dokud je sami neuvolníte

A TO TÍM, ŽE S LÁSKOU A MÍREM V SRDCI PŘÍJMETE SVŮJ ŽIVOT V TÉ PODOBĚ, V JAKÉ PRÁVĚ JE. V KAŽDÉ PŘEKÁŽCE, KTEROU SI SAMI VLOŽÍTE DO CESTY JE INFORMACE , KTEROU POTŘEBUJETE ZNÁT, ALE TO SAMO O SOBĚ JEŠTĚ NESTAČÍ. JE TŘEBA JI UPLATNIT. POKUD NEPOROZUMÍTE SITUACI, KTEROU ZAŽÍVÁTE, NEZLOBTE SE NA SEBE - DOVOLTE SI JI PŘÍJMOUT S KLIDEM A MÍREM V SRDCI.

Pamatujte si, že jen taková informace má pro vás význam, které jste ochotni uvěřit a žádná jiná!

Vaše duše ví, proč zažíváte právě to, co zažíváte!

Duše sama si vybírá místo, prostředí podmínky rodiče, kterým se chce narodit. Vybírá takové podmínky, které ji nejlépe vyhovují pro její další vývoj a nápravu chyb minulých z životů minulých.

Vy všichni kteří se setkáváte se znáte z životů minulých, ale nepamatujete si to, což má svůj velký význam, protože kdybychom si pamatovali jen nepatrnou část toho, co jste zažívali, nezvládli by jste žít život, který nyní žijete.


ŽÁDNÉ SETKÁNÍ NENÍ NÁHODNÉ, VĚNUJTE PLNOU POZORNOST KAŽDÉMU ČLOVĚKU, NEBOŤ ON MÁ NĚCO PRO VÁS A VY ZASE PRO NĚJ A KDYŽ POTKÁTE ČLOVĚKA, KE KTERÉMU CÍTÍTE LÁSKU, ÚCTU, NĚŽNOST, KDY CÍTÍTE ,ŽE ČISTÉ SVĚTLO LÁSKY VSTOUPILO DO VAŠÍCH SRDCÍ, S RADOSTÍ A ÚCTOU PŘÍJMĚTE TENTO VZÁCNÝ DAR.

ROZPOMÍNÁNÍ je jako když se potkáte po dlouhé době s člověkem na kterého jste zapomněli, ale někde uvnitř vás je uložena vzpomínka a vy cítíte, že vás hluboko v srdci něco spojuje, ale nemůžete si vzpomenout. Nechejte pracovat čas a ve správnou chvíli si vzpomenete a společné prožitky z dob minulých se vám vybaví. Příjímejte každého člověka ve svém životě v lásce a úctě - má to svůj význam.

Příjměte zodpovědnost za svůj život, který žijete, protože jste si ho sami vybrali. Zažíváte jen to co jste v minulosti nepřijali, zažíváte energii svých činů do kterých se budete vracet tak dlouho, dokud se nezbavíte všech nečistot - jako jsou závist, žárlivost, závislost, nenávist, přetvářky, lhaní, podezíravost, strach …

NIKDO ZA VÁS NEMŮŽE ODSTRANIT TO CO JE VE VÁS - JEN VY SAMI!

Vše co učiníte, ať dobré, či zlé, si nesete s sebou. Ze všech životů zůstává energie z nevyřešených situací a mění se dle toho, jaký způsob života nyní vedete. Dokážete - li správně porozumět tomu co zažíváte a pochopit proč to zažíváte, záhy zjistíte že se vám tím dostává nových šancí, které vám umožňují pokračovat v tom co jste započali v minulosti a z jistých důvodů nedokončili. Nové příležitosti vám pomohou odstranit takové vlastnosti a činy, které vyvolávaly strach, bolest, a utrpení nejen vám, ale i ostatním.

Tím není myšleno, že když jste trpěli v minulém životě, budete trpět i v tomto a to tak dlouho, dokud nepročistíte svojí karmu, dokud nevytrhnete poslední plevel ze své zahrady.


Vy můžete zasadit semínko dobra, kdykoliv a kdekoliv, nemusíte na nic a na nikoho čekat.
ZAČNĚTE TEĎ HNED.

Nastal čas, aby jste se rozpomenuli na své schopnosti a možnosti, které vám pomohou najít, všechny příčiny důsledků, jenž vás do dnes provázejí a mnohdy velmi bolí.

 

K tomu abyste našli co potřebujete vědět je zapotřebí odvahy a ochoty, rozhodnout se a mít víru v sebe. Žít v pravdě je někdy bolestné, ale je to , co má někdy význam.

Nemusíte se ničeho obávat, nic vám nehrozí co by vám mohlo jakkoliv ublížit nepříjde, nic zlého nepříjde. Věřte že všechno co se děje má význam, pokud žijete v lásce, upřímnosti, úctě a vděčnosti, pokud stále vyzařujete jen BEZPODMÍNEČNOU LÁSKU, NIKDO A NIC VÁM NEUBLÍŽÍ.

A pokud se tak stane, JSTE TO JEN VY SAMI, KDO SI UBLÍŽIL.

S velkou dávkou trpělivosti a s vírou, že ve svém životě naleznete co hledáte, jděte svým životem a nedovolte strachu aby vám bránil žít v radosti, štěstí, spokojenosti a lásce, strach není nic jiného než nevědomost.

Všichni přicházíte na tento svět vybaveni neviditelnými dary, neocenitelné kvality, které jste zaměnili za ty, jimiž vás obdarovali vaši rodiče, přátelé a společnost. Zapomněli jste na dary, které jste si přinesli s sebou a které vás měly provázet životem plným lásky, radosti, hojnosti, zdraví, štěstí a úcty.

Právě nyní nastává ta vzácná chvíle, kdy můžete získat své dary zpět, máte je stále v sobě, hluboko ve svém nitru, nikam se nevytratily, rozhodnutí je tak jako vždy na vás. Zda si dovolíte uvěřit v jejich existenci, příjmout je, moudře užívat, a už si je nenechat nikdy nikým vzít. Každý okamžik nabízí možnost k učení a nezáleží na tom kolik je vám let. Život každého z vás je tou nejvyšší školou, kterou absolvujete a co si z ní odnesete do dalšího života je na vašem rozhodnutí - VŽDY JSTE MĚLI A MÁTE SVOBODNOU VŮLI.

Buďte jako malé děti, jsou láskyplné, otevřené, upřímné, hravé.

Radost a světlo, které vychází z jejich očí máte i vy v sobě, jen jste zapomněli na své vnitřní dítě, a ono touží po pohlazení, právě tak teď, jako tehdy když jste byli malí, nic vám nebrání v tom, aby jste to dítě v sobě znovu nalezli a milovali.

Nepřicházíte na tento svět proto, aby jste předávali svým blízkým bolest a smutek, abyste kohokoliv posuzovali, hodnotili. Přicházíte proto, abyste rozdávali radost, dobro, lásku a pomoc.

Čím dříve si to uvědomíte,tím více radosti pustíte do svého života. Přišli jste se očistit od činů minulých životů, jejichž energii si berete s sebou do dalších životů, když říkáme očistit, myslíme tím odpouštět a milovat, na nikoho a nic nesvádějte vinu, pokud chcete něco napravit, změnit, pokud chcete žít jinak, začněte vždy u sebe a teď a hned.

Hluboko ve svém srdci cítíte, že je čas "něco" změnit a to něco jsme jen my sami. Nevnucujme dál pravdy, které omezují a vzbuzují strach, nesvádějme vinu nadruhé a ani sebe neobviňujme. Utrpení z minulosti, a strach z budoucnosti lze odstranit jedině teď a tady a můžeme to udělat jedině my, kteří jsme tady, na této zemi a v této době . 

ŽÁDNÉ VÝČITKY NESMYJÍ UTRPENÍ DNEŠKA.

"Z LÁSKY JSTE VZEŠLI A DO LÁSKY SE ZASE VRÁTÍTE, PUSŤTE TUTO LÁSKU DO SVÝCH SRDCÍ A VYZAŘUJTE JI DO VŠECH KOUTŮ SVĚTA - JE JI VELMI

POTŘEBA PRO ZACHOVÁNÍ ŽIVOTA NA ZEMI, VPUSŤTE TUTO LÁSKU DO SVÝCH MYŠLENEK, SLOV A SKUTKŮ, VPUSŤTE TUTO LÁSKU DO KAŽDÉ ZKOUŠKY, DO VAŠEHO KAŽDODENNÍHO ŽITÍ.

NESTAČÍ VŠAK O NÍ JEN MLUVIT, ALE VYTVOŘIT PROSTOR V SRDCI A LÁSKU ŽÍT. KDE ZÁŘÍ LÁSKA, TAM NENÍ MÍSTO PRO NENÁVIST. NESTAČÍ MLUVIT O KRÁSE A VŮNI ROZKVETLÉ RŮŽE - ABYSTE JI MOHLI SPATŘIT A PŘIVONĚT SI, JE POTŘEBA JI ZASADIT NA MÍSTO PLNÉ SLUNCE. LÁSKA JE DAR NEJČISTŠÍ ENERGIE, KTERÁ PROJASNÍ CELÉ VAŠE ŽITÍ A CELÉ VAŠE BYTÍ."

 

Vše o esoterice a duchovním životě a spousty zajímavých a poučných témat
www.skola-esoteriky.cz
Zdroj: duhovenebe.blog.cz/rubrika/nase-stranky
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář