Jdi na obsah Jdi na menu
 


Universální světelný jazyk

1. 5. 2008
 Universální světelný jazyk

Vnesení Univerzálního Světelného jazyka

ObrazekUniverzální Světelný jazyk je hlavní formou komunikace používanou po celé stvoření. Je také znám jako "jazyk andělů". Každý z nás tomuto jazyku dobře rozumí na nevědomé úrovni, protože je to jazyk duše.

Světelný jazyk obsahuje geometrické symboly, které jsou frekvenčními kódy. Ty nám pomáhají v přesažení duality a podmíněného myšlení. Světelný jazyk v sobě nese Božskou matrici (blueprint) pro naše individuální poslání a nahrazuje vůli ega Vůlí Boha.

Světelné jazyky nejsou vyjádřené slovy. Je to jazyk, který existuje v poli vyššího vědomí božské inteligence. Kód tohoto jazyka přesahuje uvědomění jedince, který jej přijímá, a tím mu dává přístup k vyššímu vědění a porozumění.

Krystalické geometrie obsažené v těchto světelných kódech jsou hlavními programy, které používáme k vidění/vizím a které vytvářejí systémy a struktury naší nové země. Tyto komunikační formy vyšší dimenze se stanou rozšířenější a hodně důležité v dalších fázích planetárního vzestupu.

Přijímání Světelného jazyka


Světelný jazyk k nám přichází skrze naše Vyšší já a prochází do našich nižších těl. Obvykle ho přijímáme třetím okem, ve stavu snění nebo přichází jednoduše jako vševědoucí pole vědomí.

Přijímání Světelného jazyka je přirozeným vývojem aktivace Světelného těla. Jak zvyšujeme vibrace a podíl světla na dostatečnou úroveň, čistota světelného vtisku může být vstřebána. Všechny bloky musí být z nižších těl odstraněny, abychom mohli přijmout tyto kódy vyšší světelné inteligence.


Krystalická mřížka byla stvořena k rozvoji potenciálu lidstva spojením centra vyššího vědomí s energií Krista nebo Jednotným vědomím. Mřížka vibruje na vlnových délkách, které užívají Univerzální Světelný jazyk pro evoluci lidstva.

Naše pokračující vědomé spojení s Krystalickou mřížkou slaďuje naše energetická těla s vyššími frekvencemi, a tak umožňuje otevření kanálu a aktivaci a stažení symbolů a kódů Světelného jazyka.

Tyto geometrické symboly světelného jazyka obsahují informace, které každému z nás jako spolutvůrci Nové Země pomáhají v našem poslání na zemi. Pokaždé když přijímáme a "stahujeme" Univerzální Světelný jazyk, je božský plán ještě více odhalen.

Přenosy Světelné mřížky 5. května


O novolunní 5. května a při přenosech Světelné mřížky se spojíme na Krystalické mřížce se záměrem přijetí Univerzálního Světelného jazyka. Skrze telepatické spojení také spustíme kolektivní aktivaci našich světelných těl. Navíc zažádáme o rekalibraci matrixu naší kolektivní duše k sladění Nové Země s Vyššími dimenzemi.

K tomu procesu nám pomůže přes 250 členů Týmu z řad Children of the Sun, který aktivuje Světelná těla. Tento tým uskuteční přenos (zprostředkování) kódů světla během celosvětové meditace (pozn. tj. 20 hod SEČ).


Také použijeme sadu aktivačních forem Světelného jazyka. Tyto posvátné formy jsou multidimenzionálními matricemi (blueprinty) světla v pohybu. Jsou to kódované energetické vzorce/šablony schopné silných přenosů, které pomáhají otevřít světelné kódy. Jejich telepatická vlastnost nás obdarovává transformací duše a je přímým nástrojem transformace a iniciace.

Tyto Posvátné Formy byly přijaty vizionářskou umělkyní, Manou z ostrova Kauai, jako dar lidem, který jim pomůže na cestě zpět k pravé Božské podstatě. Jsou typickou ukázkou mnoha nádherných forem Světelného jazyka dnes přijímaného.

Při dívání se na tyto obrazy si dovolte cítit jejich energii skrze srdce…

Zdroj: Children of the Sun (www.sunchildren.ning.com)

Překlad: Markétka (www.hadisila.blog.cz)

Můj andělský jazyk

Už asi rok se mi stává, že mi do hlavy nabíhá, podivný jazyk, kterým se nedá příliš mnoho mluvit, protože ačkoli mi často v mysli sám nabíhá, přes pusu dostanu jen pár slov. Osvědčil se mi, když jsem poprvé potkala svého hvězdného otce, Camaela.Tenkrát když jsem poprvé viděla toho obrovského krále z bílého světla, promluvil na mě právě tou podivnou řečí. No já nechápala ani slovo a tak jsem ho zprvu obletěla a vydala se dál do vesmíru za někým, kdo mi bude rozumět. Ovšem Camael si mě přitáhl zpátky a zase mi cosi povídal v té řeči. Tak jsem mu tedy začala také odpovídat jakási slova, která mi nabíhala,ale totálně jsme nevěděla, co říkám. Ale muselo to být něco pohodového, protože vzápětí utrhl kus ze svého světelného těla a dal mi ho jako dárek. No tak samozřejmě že jsem byla zmatená. Když vás podaruje někdo takový, tak je to pro vás samozřejmě něco, že jo. Ale ten dárek nešlo nepřijmout a tak mi zůstal. Později jsem se setkala i s dalšími bytostmi a vedla s nimi čím dál tím delší rozhovory, takže už nemusím mluvit jazykem, kterému v dané chvíli příliš nerozumím. Naopak začala jsem jím psát takové básničky, které mi také samy nabíhaly a pak se je pokoušela přeluštit. Zatím se mi povedla jen jedna, protože pro většinu andělských slov neexistuje lidský ekvivalent. Ale ta básnička je hezká. Dávám ji sem, abyste měli i nějakou tu představu, jak se u nás mluví. Samozřejmě, že pak každá rasa a chór má vlastní dialekty a mluvu,ale tohle si zatím pamatuji:

"Echáj lue sanej echa manájObrazek
 sue fanad enter lamej
 saen ekar laem esen te aj
 kafaj luk lud sem ramendej;

Sar sun semeren taj
sar sad sue fanaj
ekard eken las nene dáj
sue fanaj ekaras taj;

Kud kudej kara ked
suen taraj ekada fed
kur kene keras tej
kuej fanan darennej;"

"Snít sítí uvězněný být a chrámeme bdít
 těch starých světů vířím štít
 siň slávy hořkostí svatých stůně
 být krev tvá, po schodech já stékám všude;

Sten tonoucích se tichem kmitá
stín dnů jasných v tobě svítá
milý jsi mi, korunu sem dej, je z tebe šitá
těch tónů zvonivých harfa už kmitá;

Svitem svítí uzemněný střed
čas těžkých stavů mizí hned
čím ty ženeš se do divů svých
já čekám tě na hranicích..... u bran světa snů."

Dál to ještě pokračuje mám přeložené jen první tři sloky,ale myslím, že ty ostatní snad přeložit pořádně ani nejdou. Avšak nevzdávat je základní pravdou života... a tak uvidíme, jak to půjde dál...

Mějte se krásně!

 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář