Jdi na obsah Jdi na menu
 


STÁT SE KOSMICKÝM TELEPATEM

20. 1. 2010

Poselství Archanděla Michaela
PROSINEC 2009

OTEVŘENÍ SE CHANNELOVÁNÍ - POKYNY, KTERÉ VÁM MOHOU POMOCI KOMUNIKOVAT SE SVÝM VYŠŠÍM JÁ, SE SVÝM SPIRITUÁLNÍM VEDENÍM A ANDĚLSKÝMI POMOCNÍKY
RONNA HERMANN - PROSVĚTLENA ARCHANDĚLEM MICHAELEM

Mentální telepatie neboli channeling je komunikací beze slov, nebo přenosem myšlenek z mysli do mysli prostřednictvím jiných než známých smyslů. Můžete dosáhnout jen ty vibrační úrovně, se kterými jste vy a váš energetický podpis kompatibilní. Proto je tak důležité projít očistným procesem, aby bylo dosaženo vybalancovaného a harmonického stavu bytí v rámci vašeho mentálního a emocionálního těla.
V ojedinělých intervalech a během přechodné periody z jedné velké epochy do druhé dovoluje kosmický zákon vzestoupeným Mistrům, bytostem Andělské říše a spirituální hierarchii projít „závojem“ a navázat kontakt s vybranými „probuzenými“ členy lidské rasy. Musíte vyjádřit vůli a přání spolupracovat s těmito úžasnými pokročilými bytostmi, protože oni nebudou omezovat vaši svobodnou vůli. Pokud zaměříte pozornost na nějakého určitého Mistra, Anděla nebo světelnou bytost, on okamžitě zpozorní a bude odpovídat. Čím intenzivněji, vážněji a konstantněji si to přejete, tím více jeho vyzařování vám bude věnováno.
Vaši Strážní Andělé, spirituální průvodci a učitelé podniknou vše, aby vám pomohli dosáhnout vyšší frekvence moudrosti, která je tak důležitá pro tuto dobu. Snaží se získat vaši pozornost tím, že zintenzivňují světlo ve vašem solárním centru moci a ve vašem Posvátném srdci. Po staletí jste čekali na pozvání, abyste mohli vědomě komunikovat se vzestoupenými Mistry a Andělskou říší, a také oni na tuto dobu trpělivě čekali.
ZDE JE NĚKOLIK CEST, KTERÉ URYCHLÍ PROCES STÁVÁNÍ SE ZKUŠENÝM ČISTÝM KANÁLEM:
Každý má minimálně jednoho Strážného Anděla, který je celý život u něj, a mnohdy více než jednoho. Budete mít různé průvodce, neboť procházíte dimenzemi s mnoha úrovněmi. Musíte být schopni „pozvednout své vědomí“ na úroveň kompatibilní s vašimi průvodci a učiteli. Také oni svoji frekvenci trochu sníží, aby bylo dosaženo harmonické úrovně.
Musíte se naučit koncentrovat a zaměřovat svoji pozornost.
Musíte se naučit zastavit svoji mysl a odstranit své myšlenky z cesty, abyste se stali přístupnými a vnímavými pro myšlenky a vedení vašich průvodců a učitelů.
Musí existovat dohoda mezi vaší duší/vaším Vyšším Já a bytostmi, které channelujete.
Bytosti světla nikdy nenaruší vaši svobodnou vůli.
Vaše vedení vám bude pomáhat dosáhnout přiměřené frekvenční úrovně, energeticky vás „popostrčí“, což vám dá pocit naplnění energií, a když dosáhnete vyšší energetické úrovně, možná i pocit rozšíření zvláště v hlavě.
Channeling vytváří větší pocit vědomí.
Channeling je zrychlenou cestou ke spirituálnímu růstu.
Vaše vedení vám nebude dávat řešení pro vaše lekce; bude vám však dávat možnosti a rozšířený pohled na situaci.
Vaše vyšší vedení nebude předpovídat budoucnost, protože máte svobodnou vůli a existuje mnoho variant. Avšak mohou upozornit na nejsilnější „možnou budoucnost“ v nějaké určité situaci a pomoci vám učinit nejmoudřejší rozhodnutí pro nejvyšší blaho.
Budeme posilovat vaši rozhodnost, budeme vás inspirovat a ve vašich srdcích zažehávat plameny s Posvátným ohněm Stvoření, když půjdete cestou osvícení. Vězte, že na každého z vás na věky vyzařuje Láska, Světlo a nevýslovná požehnání ze srdce našeho Otce-Matky-Boha.
JÁ JSEM Archanděl Michael

Zdroj: ee.dunres.sk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

x/

Rus,26. 4. 2014 2:24

Proč všichni říkají, že za tím vším stojí démoni?