Jdi na obsah Jdi na menu
 


I.Muková: Intergalaktická rada

26. 3. 2010
Na planetě Zemi jsme byli již mnohokrát. Přišli jsme se nejenom proto, abychom zvládli žít bezpodmínečnou LÁSKU sami k sobě a bezpodmínečné POCHOPENÍ všeho stvořeného, ale také, abychom pomáhali HARMONIZOVAT celé kolektivní vědomí.

Pro každý život se JINAK oblékáme, stejně jako jsou JINÍ naši souputníci a životní lekce, aby se nám dostalo nového začátku a NOVÉ PERSPEKTIVY.

V každém životě se znovu setkáváme s jedinci, kteří jsou pro naši MISI a SMYSL důležití. Na určité úrovni zapomínáme na to, KDO JSME, a jaký je náš smysl, takže můžeme prožívat radost a sílu pramenící ze znovuobjevení toho, že jsme TVŮRCI.

Všechno, co prožívá jedna osoba, je prožíváno každým, protože jsme všichni ENERGETICKY SPOJENI energií životní síly, která námi prolíná. Všechno, co se kdy někomu stalo, co se děje, nebo co se stane, se rovněž DĚJE SOUČASNĚ KAŽDÉMU.

Jsme multidimenzionální.

V každém prostoru, čase, úrovni a dimenzi, kde existuje ŽIVOTNÍ SÍLA, je některý aspekt každého z nás. Jako počítačové programy v sobě uchováváme všechny TRAUMATICKÉ ZÁŽITKY, které jsme doposud nedokázali mentálně, emocionálně, fyzicky či duchovně zcela POCHOPIT.

Prožitky, kterým zatím plně nerozumíme, si ponechávají svůj ENERGETICKÝ NÁBOJ a chovají se jako podvědomé KATALYZÁTORY přitahující do našeho života lidi a události, jež nám pomohou pochopit, co jsme stvořili. Pochopit to je požadavkem duchovního RŮSTU, neboť jsme tady, abychom uplatňovali schopnost tvořit a uznali, že jsme TVŮRCI v nejvyšším slova smyslu.

Jakmile pochopíme, CO TVOŘÍME, máme schopnost pomáhat harmonizovat různá vědomí, jako je vědomí válek, depresí nebo strachu.

Vědomí, které jsme dobrovolně slíbili, že ZHARMONIZUJEME, je neustále kolem nás. Chová se v našem životě také jako katalyzátor, přináší nám naše NEJVĚTŠÍ ÚKOLY a ukazuje nám, co máme ještě ZVLÁDNOUT.

Jakmile dosáhneme naprostého pochopení veškerých myšlenek, pocitů a emocí, které tvoří lidské vědomí, stáváme se kandidáty na získání SÍLY OKAMŽITÉHO TVOŘENÍ, znaku skutečných tvůrců.


Publikováno v časopise Medium 10/07
© Ivana Muková
Článek je možné dále šířit, ale bez úprav a s uvedením jména autora / překladatele a zdroje http://jitro.bloger.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář