Jdi na obsah Jdi na menu
 


„Nech to být“ Poselství od Mistra Ježíše

10. 3. 2011

 

Mí drazí a nejmilovanější bratři a sestry, já jsem Mistr Ježíš a přicházím k vám s mimořádnou moudrostí, kterou doufám vstřebáte, přijmete a uznáte jako pravdu. Sdílím s vámi tu nejhlubší radost a potěšení z možnosti být nyní s vámi v tak nádherném propojení.
Spojení s energií Tvůrce, zejména když je to v propojení s ostatními, je to největší z požehnání a umožňuje fantastický růst. My všichni máme moc rozšiřovat společně světlo Stvořitele tak velkolepě, že světlo bude vše, co vidíme, dýcháme, slyšíme a cítíme. Pokud vidíme a chápeme Stvořitele v sobě samých a uznáme ho v druhých, pak držíme zrcadla jeden druhému k porozumění velikosti Stvořitele. My v podstatě odrážíme světlo Stvořitele tam a zpět, ven do atmosféry, umožňujíce mu vybudovat tu nejnádhernější enegii. Každý člověk jedná jako zrcadlo a vyzařuje světlo Stvořitele tak plně a mocně. Dokonce i když se soustředíte do sebe sama, odrážíte světlo, protože ono se přirozeně šíří z pravdy, kterou obsahujete. Já zde stojím jako zrcadlo pro vás, dívejte se nebo se hluboce prociťujte do mé energie a uvidíte se tak krásnými, čistými a milujícími. Vždy vidím sebe a mou pravdu v těch, se kterými pracuji na Zemi, neboť pátrám po přítomnosti Stvořitele a vždy ho nacházím v každém z vás. My všichni jsme Stvořitel na Zemi, a tak můžeme působit jako odrazy světla.
V této době hovoří mnoho channellingů o lásce a strachu, vysvětlují, jak musí být láska aktivována a stupňována, zatímco strach musí být vymýcen a rozpuštěn a utrpení ať je energií minulosti. Když mluvíme o lásce a strachu, musíme pamatovat, že jednoduše mluvíme o energiích. Vizualizací lásky a strachu jako energií umožňujeme uvědomit si, že tyto energie mají moc, ale tato moc je aktivována námi, my řídíme tyto energie, dáváme energiím smysl a funkci v našich realitách. Nechat sestoupit energii lásky z duše Stvořitele do svého bytí je povznášející, transformační a slastné, když přijmete energii lásky a pak ji použijete jako nástroj, sílu či moc, můžete dosáhnout tak mnoho s touto energií lásky: stane se léčivou, moudrou, poučnou a propojující. Pokud požádáme o přijetí energie strachu, má to opačný efekt na naše těla a rámec mysli, dostaneme se do negativního, nízkého a složitého způsobu života. Možná jste si všimli, že když jsem řekl, že když „požádáte“ o přijetí strachu, mohlo to vypadat jako chybný překlad, ale je to pravda. Vždy žádáte o prožitek strachu, nikdy vám to není vnuceno a vy vždy přivoláváte energii strachu a přijímáte ji, protože žádný jiný člověk než vy nemůže způsobit, abyste cítili strach. Dokonce když už máte v sobě energii strachu a ta vám snižuje vibrace, vy ji stále vnímáte jako sílu, kterou můžete zformovat jakýmkoli požadovaným způsobem, ale obvykle si s ní způsobíte více vlastní bolesti.
Popravdě, láska a strach jsou stejné energie s rozdílnými záměry, pokud je budete vnímat tímto způsobem, pochopíte, jak může být strach lehce transformován na lásku. To je proces, který právě probíhá na Zemi. Každý, kdo si nese v srdci touhu být pánem svého života, žít ve světě lásky a spojit se v jedno se Stvořitelem, právě přijímá proces či výzvu k proměně veškerého strachu na lásku. Utrpení ve všech svých formách je nyní chápáno jako stará energie minulosti, která již nemá význam a nevede k lidskému nebo duchovnímu způsobu života. Je důležité zaznamenávat kanály (channels), které mluví o strachu a lásce a které se budou množit tak, aby lidem připomněly svou úlohu pomoci, nabídnout vedení a inspiraci. Jakmile si začnete všímat, že svět mluví více o lásce než o strachu, uvědomíte si, že Éra Lásky je zde.
Mé dnešní poselství pro vás je, abyste změnili pohled na strach, utrpení, bolest a zlozvyky. Dívejte se na ně jako na energie. Pak je vnímejte jako energie, které mohou být transformovány na lásku. A konečně, pohlížejte na ně jako na energie, které můžeme nechat být nebo jako předmět, který můžeme odložit a snadno na něj zapomenout. Představte si, že strach, negace, bolest a utrpení všech druhů jsou jako jablko! Mohl bych popsat energii jako nůž nebo špinavý hadr, ale to ještě přidává na negativitě strachu. Představit si strach jako jablko nebo jiný druh ovoce, znamená uvědomit si, že strach vás neohrožuje ani nezraňuje, je to prostě dar.
Jste přirozeně pozitivní, milující a slastně radostné bytosti světla. Existovat jako láska je jediný skutečně známý způsob jak žít a dýchat, protože každá část vaší bytosti byla stvořena z lásky. Dokonce i člověk se skutečně temnou a negativní energií byl stvořen z lásky, a přestože je láska jeho přirozenou energií a způsobem života, on to pouze zapomněl a odvrátil svou mysl.
Slova, která nyní použiji, je důležité zaznamenat a pochopit, zdůrazním je, abyste porozuměli, co tím chci říci.
Prosím pamatujte si, že člověk nesoucí strach, je člověk, který je od přírody milující, ale odvrátil svou mysl nebo prostě zapomněl na svůj střed, na svou pravdu.
My velmi málo myslíme na negativní lidi nesoucí tento strach nebo odvrácené tímto strachem, ale je to tak a to je důvod, proč musíme všem nabídnout svůj soucit a lásku. Žít se strachem znamená být ztracený či zmatený. Cesta lásky je tak silná, a přesto můžeme být lehce odvráceni od lásky cizími děsivými myšlenkami či reakcemi.
Když na sebe pohlédnete jako na přirozeně milujícího člověka, pochodeň světla, pak si uvědomíte, že jste na sebe vzali strachy, negativitu, emocionální bolest a zvyky, které způsobují utrpení. Přijali jste je a nyní je nesete. Uvědoměním si sami sebe jako čistou bytost lásky jste poté kráčeli po cestě, uviděli jste jablko a utrhli ho. Zmocnili jste se toho jablka, stalo se vaším majetkem. To jablko je pozitivním znázorněním negativity.
Když už jste si jednou to jablko vzali, stalo se pro vás velmi důležitým, téměř jako byste to jablko milovali.
Máte ho tam, kde na něj vidíte, dáváte pozor, abyste to jablko měli na vědomí, že mu věnujete pozornost a čas. Vaše mysl je na jablko soustředěná a odvrací se od milující přírody, která je vaší bytostí. To jablko se nikdy nestane vaší součástí, pouze ho pevně držíte, obracíte k němu často svou pozornost, abyste mu dodávali energii a péči. Každá negace, kterou zažíváte ve své realitě, přidává jablku na velikosti a síle, až si začnete sami sebe představovat ne jako lidskou bytost, ale jako jablko kráčející po Zemi. Teď vím, že to zní humorně, když by se vaše fyzické tělo mělo transformovat do jablka, ale vlastně to do jisté míry legrační je, protože na sebe bereme negativitu a když je to naše pravda a nosíme ji s hrdostí, stane se naší novou identitou.
My jako jablko - to bude vše, co uvidíme a čemu budeme rozumět a začneme žít falešný život nechápajíce svou pravdu nebo lásku, kterou jsme. Je důležité rozumět a pamatovat si, že vy nesete to jablko, jablko nenese vás. Vy máte moc a můžete to jablko upustit, kdykoli si budete přát, můžete ho jednoduše nechat odkutálet bez jakékoli bolesti či starosti. Samozřejmě si můžete děkovat a žehnat sobě i jablku za lekci a pochopení, které vám bylo dáno.
Když začnete tímto způsobem analyzovat strach a utrpení, uvědomíte si, jak bezmocný strach je, jste to jen vy, kdo dává strachu moc, vy otevíráte ty dveře a vítáte ho s otevřenou náručí povzbuzujíce ho, aby se s vámi cítil pohodlně. Jako bytost čistého světla nemusíte otevírat dveře strachu a můžete pouze nechat odejít všechen strach a bolest z minulosti. Váš život nebude lepší lpěním na bolesti ani trestáním těch, kdo mohli být zapleteni do vytváření vašeho strachu či bolesti. Nyní je čas nechat bolest navždy odejít a stát se svobodnými, existovat jako rostoucí a nekonečné bytosti světla.
Samozřejmě můžete sedět v meditaci a žádat o odchod všechny nepotřebné negativity a strachy z vaší minulosti a přítomnosti, ale je důležité uvědomovat si opouštění strachu a bolesti během vašeho každodenního života. Nedovolte si sbírat jablka, která vás mohou lákat. Není to v tom, že byste byli lákáni negativitou, ale že jste přijali zvyk negativitu shromažďovat. Prosím, zaměřte se na to slovo, vy v podstatě sbíráte negativitu, ale umíte ji transformovat a shromažďovat lásku Tvořitele a sdílet ji se všemi jako mohutnou pochodeň světla.
Takže když se přistihnete při negativním myšlení, připomínání si negativních vzpomínek ve své mysli, přejímání cizího strachu nebo když se začínáte bát, zastavte se, párkrát se zhluboka nadechněte, uvědomte si a pozorujte, co se děje a představte si to jako jablko a pusťte ho nebo hoďte pryč. Pak odvraťte svou mysl nebo se vraťte zpět do svého středu s láskyplnými myšlenkami či mantrami.
Pokud toto zvládnete, začnete transformovat strach na lásku a obrátíte svou pozornost pryč od strachu k láskyplné přítomnosti vašeho bytí. To je význam toho, když říkáte, pamatuj, kdo jsi, objev svou pravdu, buď pochodní lásky, poznej v sobě přítomnost Stvořitele.
Rád bych vám poděkoval za čas a vytvoření si prostoru pro mě ve vaší enegii a životě ke sdílení mých myšlenek, velice si vás vážím a ctím.
Jako vždy s láskou, mí milovaní bratři a sestry.
Já jsem Mistr Ježíš
Přijaté Natalií Glasson -28/02/11 
© Natalie Glasson, http://www.omna.org/Home.html

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Lenka D. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mistr ježíš-

nevěřím na jména,12. 6. 2012 18:26

bude pozemského původu,sesmolen energií nenávistníka a lháře..takovýchto mistrů ježíšů už bylo mnoho-a nechali si dokonce za své blafy i zaplatit!!!!

Krááásné

Majka,20. 10. 2011 13:31

Krááásné, děkuji...:-)